Camping & Chaletparc De Uitwijk

Welkom op Camping & Chaletparc De Uitwijk

Op weg naar Camping & Chaletparc De Uitwijk krijg je al snel het vakantiegevoel. De Heen, een rustig dorpje in het grensgebied tussen Zeeland en Brabant vormt een dromerig rustpunt in het weidse landschap. Het beste van Zeeland én Brabant voor wie van rust en ruimte houdt en daarvan op een actieve manier wil genieten. Beleef hier een heerlijk rustige vakantie die u zich nog lang zult herinneren.

“Het is even zoeken naar De Uitwijk, maar heb je het eenmaal gevonden,
dan wil je er niet zo snel meer weg.”

Camping

Camping

Chaletparc

Chaletparc

Omgeving

Omgeving

Faciliteiten

Faciliteiten

Kinderen

Kinderen

Virtuele Tour

Virtuele Tour

Veel natuur in de omgeving van Camping & Chaletparc De Uitwijk

Het landschap ligt uitnodigend open voor wie zelf iets fantastisch van zijn vakantie wil maken. Wandelschoenen aan, rugzakje om, zo begint een verrassende ontdekkingstocht in het prachtige rivierenlandschap van de Steenbergse Vliet. De sluizen van Benedensas en het naastliggende natuurgebied de Dintelse Gorzen liggen op loopafstand van Camping & Chaletparc De Uitwijk. Het is alsof u wandelt in de wereld van Merijntje Gijzen, de hoofdpersoon in de boeken van A.M. de Jong. Of geniet in een van onze Canadese kano’s van de natuur die de waterrijke omgeving u biedt. Gaat u liever wat verder weg, dan liggen Steenbergen en het historische Willemstad op fietsafstand. De bloeiende dijken bieden onderweg een weids en wisselend uitzicht over de akkers. Wat u ook onderneemt, fietsen, kanoën, zeilen, wandelen, dat relaxte vakantiegevoel raakt u gedurende uw verblijf bij De Uitwijk niet meer kwijt.

Camping & Chaletparc De Uitwijk is aantrekkelijk voor natuurliefhebbers door de mooie ligging, maar ook door de rust van de nabijgelegen natuurgebieden. Hier kunt u comfortabel kamperen in de Nederlandse natuur en genieten van de ruimte “daar waar Brabant Zeeland kust”.

Comfort

De camping heeft ruime standaard– en comfortstaanplaatsen, voorzien van alle nodige faciliteiten, voor wie een rustig plekje voor zijn tent of caravan zoekt. Tevens zijn er een aantal comfortabele camperplaatsen met alle nodige voorzieningen. Heeft u geen kampeermiddel of komt er onverwachts bezoek, dan kunt u een luxe chalet of een eenvoudige lodge huren. Luxe en comfort vindt u ook in het verwarmde sanitairgebouw. Daar bevinden zich o.a. door touchscreen bediende douches, sanitair-/doucheruimte voor mindervaliden en natuurlijk een afwasruimte en een wasserette.

De centrale ligging maakt Camping & Chaletparc De Uitwijk ideaal als vertrekpunt voor een dagtrip naar de Deltawerken of een dagje shoppen in Antwerpen of Rotterdam. Camping & Chaletparc De Uitwijk heeft ook veel te bieden voor wie op doorreis naar z’n eindbestemming in een gemoedelijke en ontspannen sfeer even bij wil komen voor de volgende etappe.

Rust

De camping is rustig, uitstekend verzorgd en overzichtelijke ingedeeld. De camping is aantrekkelijk voor de rustzoekende recreant, maar ook voor gezinnen met jongere kinderen. Voor de kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om zichzelf bezig te houden als hun ouders even een time-out nodig hebben. Speeltuin, kinderboerderij en kidsklub voorzien in alle behoeften van de kleintjes.

De receptie van Camping & Chaletparc De Uitwijk bevindt zich in een van de bijgebouwen van de monumentale, 17e-eeuwse boerderij “de Uytwijck”. Het voormalige “Koetshuys” is verbouwd tot een sfeervolle pannenkoekenboerderij. Op het gezellige, zonnige terras geniet u van een verkoelend drankje of een kopje lekkere koffie.

Voor wie rust zoekt en prijs stelt op persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en ouderwetse gastvrijheid is Camping & Chaletparc De Uitwijk een geweldige plek waar iedereen weer graag naar terugkeert.