Camperplaats in Brabant | Rust, natuur en comfort

Op deze camperplaats in Brabant De Uitwijk staan rust, ruimte, natuur en ontspanning centraal, op de grens van Brabant en Zeeland, omringd door land en water, groene weiden, weelderige akkers, dichtbij de jachthaven aan de Steenbergsche vliet, een prachtig gebied met rietkragen, moerasgebieden, enz.. Eenmaal gekozen voor deze camperplaats in Brabant De Uitwijk, wil je vast en zeker nooit meer weg! Voor campers hebben we een aantal verharde plaatsen gereserveerd met een elektriciteitsaansluiting, een waterlozingspunt en een innamepunt.

Geniet van een vakantie op deze camperplaats in Brabant en laat even lekker al uw zorgen thuis! Kies voor een schitterende vakantie of weekendje weg met vrienden, familie of collega’s in camping De Uitwijk, in het midden van de natuur! Perfect voor families met kleine kinderen (Kidsclub, minigolfen, kinderboerderij, speeltuin, …) maar zeker ook voor senioren. Fietsen, wandelen, zwemmen, varen, vissen, golfen, kanoën, zeilen . . . vrijwel elke vorm van buitenrecreatie kunt u vanaf Camping & Chaletparc De Uitwijk beoefenen.

Vissen

Bij Jachthaven de Schapenput kunt u uw eigen bootje te water te water laten of met een daar gehuurde fluistersloep op zoek gaan naar een goede visstek. Want in de Steenbergsche Vliet zit het moois onder de oppervlakte in de vorm van voorn, karper en snoekbaars. En mocht u niets vangen, u komt er wel helemaal tot rust. Zorgt u wel voor de juiste vispas.

Camping de Uitwijk: watersporten

Op een boogscheut (15min) van onze camping vind je het aantrekkelijke Grevelingenmeer, waar windsurfers, zeilers, kite-surfers maar ook de wat rustigere waterliefhebbers zich thuis voelen. Doe zelf een surf- of zeilinitiatie of geniet zonder meer op een van de vele kleine strandjes rond het meer.

Meer weten over deze camperplaats in Brabant?

De Uitwijk is een camping die ruime standaard-, comfort- en seizoensplaatsen biedt. Alle plekken zijn ruim bemeten en van alle noodzakelijke comfort voorzien.

Graag meer weten wat de mogelijkheden zijn op deze camperplaats in Brabant? Contacteer ons dan, wij helpen u zeer graag verder!