Kamperen

op de grens van Brabant en Zeeland

Camping

Camping en Chaletparc De Uitwijk ligt op een unieke plek tussen Zeeland en Brabant. Zoekt u rust of wilt u een goed startpunt voor een sportieve vakantie, dan vindt u hier alle campingfaciliteiten die u nodig hebt. U kunt voor een lekker beschut plekje kiezen of voor een gezellige staanplaats op een gezamenlijk veldje. Geniet van de zomerse vakantiesfeer in het hoogseizoen en van de verstilde rust van voor- en najaar. Het kan allemaal op Camping en Chaletparc De Uitwijk.

Toeristische staanplaatsen

Toeristische staanplaatsen

Standaard kampeerplaatsen

Standaard kampeerplaatsen

Comfort kampeerplaats

Comfort kampeerplaats

Chalets

Chalets

Zwembad

Zwembad

Virtuele Tour

Virtuele Tour

Toeristische staanplaatsen

Op alle staanplaatsen hebt u met 100 à 150 m² volop ruimte voor uw caravan of bungalowtent. Op de toeristische standaardplaatsen hebt u 10 A stroom tot uw beschikking en vindt u altijd een watertappunt dicht in de buurt. Voor campers hebben we een aantal verharde plaatsen ingericht met een elektra-aansluiting, een waterlozingspunt en een innamepunt. De toeristische comfort kampeerplaatsen hebben 10A stroom tot hun beschikking en zowel een eigen watertappunt als een eigen rioolaansluiting. Ook ontbreekt een kabel-tvaansluiting niet.

Huurchalets en trekkershut

Voor wie geen eigen kampeeruitrusting heeft, hebben we in 2017 een aantal nieuwe huurchalets geplaatst, om u een rustige en comfortabele vakantie te bezorgen. U kunt in de huurchalets verblijven met 4 tot 6 personen. De keuken is compleet ingericht met koelkast en magnetron. Koken gebeurt op een vierpits gasstel. In de gezellige zithoek met tv komt u bij na een intensieve dag. Het sanitair is tiptop in orde met een douche en een apart toilet. Uiteraard beschikken de chalets over centrale verwarming.

De trekkershut beslaat ± 10 m² en is ingericht met het hoognodige voor wandelaars en fietsers op doortocht. U kunt er met 4 personen slapen, koken en zitten, maar voor pannen, bestek en beddengoed moet u zelf zorgen of deze op de camping huren. U hebt uiteraard wel elektriciteit en tegen bijbetaling kunt u ook over elektrische verwarming beschikken.

Seizoensplaatsen

Een comfort kampeerplaats kunt u ook voor een heel seizoen boeken.

Jaarplaatsen stacaravans

Wilt u uw caravan niet steeds aan het begin en het einde van het seizoen moeten verplaatsen, dan is het mogelijk om een jaarplaats voor een stacaravan te huren. U kunt dan beschikken over het gemak van een eigen water-, riool- en elektra-aansluiting en over kabel-tv.

Huisdieren

Op Camping & Chaletparc De Uitwijk zijn honden toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en worden uitgelaten op daarvoor aangewezen plaatsen. Ter bescherming van wie allergisch is voor huisdieren,  zijn er geen huisdieren toegelaten in de huuraccommodaties.

Sanitair

Het sanitair op Camping & Chaletparc De Uitwijk laat niets te wensen over. Alle onmisbare voorzieningen vindt u in het luxe, verwarmde sanitairgebouw. Aparte voorzieningen zijn aanwezig voor kinderen en mindervaliden. Het verzorgen van baby’s kan ook heel comfortabel in de babyroom. Hygiëne vinden we belangrijk genoeg om het sanitair minstens tweemaal per dag schoon te maken en ervoor te zorgen dat er altijd genoeg toiletpapier, desinfecterende zeep en handdoekjes zijn.

Pannenkoekenboerderij

In “’t Koetshuys” van de 18e-eeuwse boerderij vindt u pannenkoekenboerderij De Uitwijk. Op het menu staan er heel veel pannenkoeken en ook heel veel mooie (grill)gerechten voor wie uitgebreid wil tafelen. Op het terras is het heerlijk onbezorgd genieten van een verfrissend drankje of een lekker tussendoortje.

In een van de bijgebouwen naast de pannenkoekenboerderij vindt u de receptie en de kidsklub. Ook de midgetgolfbaan en de kinderboerderij liggen op het terrein van de pannenkoekenboerderij.

Een extra attractie voor de kinderen zijn de airtrampoline en de tokkel/kabelbaan.

Bakhuys en Wagenhuys

Op het terrein van pannenkoekenboerderij De Uitwijk zijn twee panden in de oude luister hersteld na een ingrijpende restauratie. In het 17e-eeuwse “Bakhuys” wordt elke laatste zaterdag van de maand op authentieke wijze vers brood gebakken in de houtgestookte leemoven. Dan is het “Bakhuys” ook open voor bezichtiging. Tevens is het 18e-eeuws “Wagenhuys” gerestaureerd om het geschikt te maken als vergaderruimte of trouwlocatie.