Comfort kampeerplaats

op de grens van Brabant en Zeeland

Comfort kampeerplaatsen

Een comfort kampeerplaats op Camping & Chaletparc De Uitwijk biedt u een rustig verblijf en kan de uitvalsbasis zijn voor een actieve vakantie in een rijk geschakeerd landschap. Of u nu kiest voor een open veldje of voor een wat meer beschutte plek, u verblijft altijd op een unieke locatie. Op de comfort kampeerplaatsen hebt u uiteraard de beschikking over alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn.

Eigen aansluiting

Alle comfort kampeerplaatsen van Camping & Chaletparc De Uitwijk zijn ruim bemeten met een oppervlakte van 100 à 150 m². Er is dus genoeg plaats voor een flink formaat caravan of bungalowtent. De comfort kampeerplaatsen zijn uitgerust met een elektriciteitsaansluiting met 10A stroom, wat voldoende is om alle elektrische apparaten probleemloos te laten werken. U kunt op een comfort kampeerplaats over een eigen watertappunt beschikken en u heeft het comfort van een eigen rioolaansluiting. Ook een kabel-tvaansluiting draagt bij aan een comfortabel verblijf.

Campers

Voor campers hebben we een aantal comfort kampeerplaatsen ingericht met een verharde ondergrond. Naast de elektriciteitsaansluiting hebben we hierbij ook een waterlozingspunt en een innamepunt aangelegd, zodat u ook in uw camper op een comfortabel verblijf kunt rekenen.

Sanitair

Van alle voorzieningen in het verwarmde sanitairgebouw kunt u uiteraard vrijelijk gebruik maken. U kunt beschikken over door touchscreen bediende douches, sanitair- en doucheruimte voor mindervaliden, speciaal sanitair voor kinderen, een ruimte voor de verzorging van baby’s, een wasserette, aparte wascabines en een verlichte vaatwasruimte.
Ook het nieuwe, verwarmde zwembad en het peuterbadje zijn vrij toegankelijk voor onze gasten.

Honden

Honden zijn welkom op Camping & Chaletparc De Uitwijk. Ze moeten wel aangelijnd zijn en ze mogen alleen uitgelaten worden op de daarvoor aangewezen plaatsen.

Seizoensplaatsen

Comfort kampeerplaatsen kunt u ook boeken voor het hele seizoen van april tot oktober.

Tarieven 2024