Standaard kampeerplaatsen

lekker genieten van de vakantiesfeer

Standaard kampeerplaatsen

Kiest u voor een standaard kampeerplaats op Camping & Chaletparc De Uitwijk, dan komt u terecht op een unieke plek waar u de nodige rust kunt vinden. Kies voor een plekje in de beschutting of voor de gezelligheid van een gezamenlijk veldje, aan u de keus. Op de standaard kampeerplaatsen hebt u de beschikking over alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn.

Stroom

Alle standaard kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van minstens 100 m² oplopend tot 150 m². Er is dus meer dan voldoende ruimte om uw caravan of bungalowtent zo neer te zetten dat u maximaal van uw verblijf kunt genieten. Op de standaard kampeerplaatsen bevindt zich een stroomaansluiting van 10 A. De stroomvoorziening levert ruim voldoende energie voor de verlichting en voor elektrische apparaten zoals een waterkoker, een haardroger of een scheerapparaat. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gezamenlijk watertappunt in uw directe nabijheid.

Sanitair

Het spreekt vanzelf dat u van alle sanitaire voorzieningen in het luxe, verwarmde(!) sanitairgebouw gebruik kunt maken. In het sanitairgebouw vindt u gratis douches (met elektronische schermbediening, dus zonder muntjes), een mindervalidentoilet, speciaal kindersanitair, een babyroom, een wasserette, aparte wascabines en een verlichte vaatwasruimte. Ook het nieuwe, verwarmde zwembad en het peuterbadje zijn vrij toegankelijk voor onze gasten.

Op Camping & Chaletparc De Uitwijk zijn honden welkom, mits aangelijnd. Honden mogen alleen uitgelaten worden op de plaatsen die daarvoor zijn aangewezen.

Geniet van de vakantiesfeer en van de rust op Camping & Chaletparc De Uitwijk.

Tarieven 2024