Toeristische staanplaatsen

volop ruimte voor uw caravan of bungalowtent.

Toeristische staanplaatsen

Zowel voor caravans en bungalowtenten als voor campers zijn op Camping De Uitwijk een aantal mooie toeristische staanplaatsen ingericht. Op alle standaard– en comfortstaanplaatsen hebt u met 100 à 150 m² volop ruimte voor uw caravan of bungalowtent. Daarnaast is er zelfs nog ruimte voor het bijplaatsen van een kleine tent waarin u kinderen of logees kunt onderbrengen.

Op de toeristische standaardplaatsen hebt u 10A stroom tot uw beschikking, wat ruim voldoende is voor verlichting en kleine elektrische apparaten. Een watertappunt vindt u altijd comfortabel dicht in de buurt.

Camperplaatsen

Voor campers hebben we een aantal verharde plaatsen gereserveerd met een elektriciteitsaansluiting, een waterlozingspunt en een innamepunt.

Toeristische comfort kampeerplaatsen

De toeristische comfort kampeerplaatsen hebben 10 A stroom tot hun beschikking. Op deze plaatsen heeft u bovendien zowel een eigen watertappunt als een eigen rioolaansluiting en bovendien een kabel-tvaansluiting.

Sanitair

Verder vindt u alle nodige sanitaire voorzieningen in het luxe, verwarmde(!) sanitairgebouw. U kunt gebruik maken van gratis douches (zonder muntjes), een mindervalidentoilet, kindersanitair, een babyroom, een wasserette, aparte wascabines en een verlichte vaatwasruimte.

Honden

Op Camping & Chaletparc De Uitwijk is ook uw hond welkom, u moet uw hond dan wel aangelijnd houden en u mag uw hond alleen uitlaten op de plaatsen die daarvoor zijn aangewezen.

Tarieven 2024