Trekkershut

lekker knus van alle gemakken voorzien

Trekkershut

De trekkershut is een houten blokhut die is ingericht met het hoognodige voor wandelaars en fietsers op doortocht. Ook voor een korte break of een weekendje weg is de trekkershut ideaal. De trekkershut heeft een oppervlakte van ± 10 m² en biedt daarmee voldoende ruimte voor een knus verblijf van 4 personen.

In de hut treft u het volgende aan:
• twee stapelbedden met matrassen, kussens en bovenbedbeveiliging,
• een eettafel met vier stoelen,
• een tweepits gasstel, aangesloten op een gasfles,
• een lichtpunt en een wandcontactdoos,
• stoffer en blik, emmer, dweil, bezem, afwasteiltje, vier kleerhaken en een waslijn,
• een jerrycan,
• een afvalemmer

Tegen een geringe vergoeding stellen wij u desgewenst een pannenset, eetgerei of een kachel ter beschikking. Slaapzakken, onderlakens en kussenslopen moet u zelf meenemen. Verder kunt u gebruik maken van de faciliteiten die op de camping aanwezig zijn, zoals het sanitairgebouw en het nieuwe, verwarmde zwembad of het peuterbadje.

Wel verwachten wij van u dat u de trekkershut net zo schoon achterlaat als u die heeft aangetroffen.

Floris V-pad

De trekkershut op Camping & Chaletparc De Uitwijk is een overnachtingsadres op het traject van  Dinteloord naar Steenbergen van het Floris V-pad. Het Floris V-pad is zelf weer onderdeel van  LAW 1, dat loopt van de Waddenzee naar de Oosterschelde.  Het Floris V-pad is het meest zuidelijke deel van dit langeafstandswandelpad en loopt van  Amsterdam naar Bergen op Zoom. De helft van het Floris V-pad voert u over  landschapsmonumenten die allemaal hun eigen stukje geschiedenis vertellen. Meer info op http://www.trekkershutten.nl/.

Huisdieren

Ter bescherming van wie allergisch is voor huisdieren, zijn er geen huisdieren toegelaten in de huuraccommodaties.

Tarieven 2022