Chaletparc de Uitwijk

van alle comfort voorzien

Chaletparc

Rust en ruimte zijn zeker te vinden op Chaletparc De Uitwijk. Op ruime percelen, gesitueerd rondom aantrekkelijke waterpartijen vindt u de ideale plek voor uw eigen chalet. Het parc ademt rust en luxe comfort in een perfect onderhouden omgeving van strak geschoren gazons en tienduizend stuks bomen en planten. Ruimte betekent op Chaletparc De Uitwijk dat de percelen tot wel 350 m² groot zijn. Bovendien kunnen op een aantal percelen chalets met een verdieping worden geplaatst, waardoor u nog meer ruimte tot uw beschikking hebt.

Comfort betekent, dat alle nodige voorzieningen op elk perceel aanwezig zijn, zoals elektriciteit tot 25 A, water, propaangas en een tv-aansluiting. Bovendien kunt u als gast van het parc gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Ook over het onderhoud van het chalet hoeft u zich niet te bekommeren, want de chalets zijn onderhoudsvrij. En met het oog op het milieu hebben we het rioleringssysteem uitgevoerd met gescheiden hemelwaterafvoer.

Rondom één vijver hebben we een “Stiltegebied” gecreëerd, waar de natuur zijn gang kan gaan. Als u op de grens van Brabant en Zeeland een paradijselijke plek zoekt voor een luxe chalet, is Chaletparc De Uitwijk de ideale locatie.

Kavels

Met de beplanting op het parc en de uitgekiende situering van de kavels waarop we de chalets plaatsen, zorgen we voor optimale privacy van onze gasten. Ook de kavelgrootte van 250 à 350 m² helpt daar flink aan mee. Chaletparc De Uitwijk beslaat 58 huurkavels, waarvan het grootste deel inmiddels bezet is.
De oranje gekleurde kavelnummers op het overzicht zijn al uitgegeven. Chalets met een verdieping zijn maar op een beperkt aantal kavels toegestaan.

Aankoop

Heeft u belangstelling voor de aankoop van een luxe, energiezuinig chalet, maak dan een afspraak om een van de showmodellen op Chaletparc De Uitwijk te komen bezichtigen. Wij hebben uitstekende ervaringen met de chalets van TOP Totaal, een specialist op het gebied van chaletbouw. TOP Totaal gebruikt onderhoudsvrije en duurzame materialen, wat ook het milieu ten goede komt. Uitgaande van een basismodel kunt u in overleg met de bouwer uw chalet geheel aan uw wensen laten aanpassen. Zo voldoet uw aankoop altijd aan uw eigen smaak en ideeën. Het concept van TOP Totaal neemt u alle zorgen rondom uw aankoop uit handen en u wordt tijdens het hele traject intensief begeleid.

Neem contact met ons op en laat u zowel van de kwaliteit als van de mogelijkheden overtuigen.


Bekijk ons showmodel van binnen