BBQ of Buffet

in een historische sfeer

Barbecue of buffet in het authentieke “Wagenhuys”

Gezelligheid in een bijzondere omgeving vind je in het authentieke 18e-eeuws “Wagenhuys”. Daarom verzorgen we steeds meer barbecues en buffetten voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, babyshowers en vrijgezellenfeesten. Want wie houdt er nu niet van een voortreffelijke barbecue in een inspirerende omgeving!

 

Genieten met een historische dimensie

Huur het “Wagenhuys” om uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bieden op een fantastische locatie. Wij zorgen ervoor dat uw vrienden, familie, collega’s of relaties niks te kort komen, terwijl u ook zelf kunt genieten van al het heerlijks dat barbecue of buffet te bieden heeft.

Voor een geslaagde familiedag, vriendenuitje of jubileumfeestje leggen wij uitsluitend vlees, vis en vegetarische producten van de beste kwaliteit op onze barbecue. Vanzelfsprekend houden wij met al uw speciale wensen rekening om er samen met u een barbecuefeest van te maken dat u zich nog lang zult herinneren.

Er zijn genoeg redenen om lekker te komen barbecueën als u iets te vieren heeft, daarom kan er in het “Wagenhuys” het hele jaar door gebarbecued worden met gezelschappen to 40 personen, weer of geen weer.

Met een luxe buffet geeft u een feestelijk cachet aan de presentatie van uw plannen, onderzoeken of resultaten. Het “Wagenhuys” biedt daarvoor zeker de passende omgeving. Maar u bent even welkom om bedrijfsuitjes, teambuilding-activiteiten en productpromoties op te laten luisteren met een buffet.
Zo kunt u met uw gasten in een informele sfeer napraten over het gepresenteerde en genieten van het overvloedige buffet, geheel in overeenstemming met uw persoonlijke smaak. Want welke wensen en ideeën u ook heeft voor de invulling van uw buffet, daar vinden wij altijd een oplossing voor.

U kunt kiezen uit een uitgebreid warm of koud buffet, of een combinatie van koude en warme gerechten. Ook kunnen wij een buffet in een thema voor u samenstellen, zoals een grillbuffet of een tapasbuffet. Mag het ietsje meer zijn, dan kunt u kiezen voor een buffet bestaande uit meerdere gangen. Waarnaar uw voorkeur ook uitgaat, de kwaliteit van alle ingrediënten die wij gebruiken en de aantrekkelijke presentatie dragen zeker bij aan het succes van uw bijeenkomst.

Het “Wagenhuys” kunt u per dagdeel huren voor een voortreffelijke barbecue of een luxe buffet met een bijzondere, historische dimensie in een ongedwongen sfeer. Neem contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken.