Fiets huren

ervaar de prachtige omgeving met de fiets

Fiets huren

Camping & Chaletparc De Uitwijk is direct gelegen aan verscheidene fietsroutes en is dus een ideale plek om een fietstocht te beginnen. Het is zeker aan te raden uw auto eens te laten staan en op de fiets wat meer van onze omgeving te bekijken. Mocht u geen fiets bij u hebben, vraag dan bij onze receptie naar de mogelijkheden om een fiets te huren.

Met het fietsknooppuntennetwerk in Brabant en Zeeland plant u de mooiste, unieke fietsroutes door het West-Brabantse polderlandschap. Geniet maximaal van het weidse landschap van dijken, water en akkers die langzaam overgaan in het coulisselandschap van de Brabantse zandgronden. Kijk uit over bloeiende akkers, en merk de schoonheid op van de steeds veranderende bermflora. Vergeet ook niet om op tijd rust te nemen als u op een mooi punt komt vanwaar u de hele omgeving in u op kunt nemen.

Combineren

Wilt u graag uw fietstocht combineren met andere activiteiten, dan kan dat uitstekend. Want op minder dan een uur fietsen liggen historische steden als Willemstad en Bergen op Zoom.

Wat kost een fiets huren?

Camping & Chaletparc De Uitwijk verhuurt comfortabele fietsen met 5 versnellingen.

U kunt een fiets huren per dag. De prijs per dag is €10,-.

Tevens hebben wij een paar kinderfietsen in de verhuur. Wilt u teleurstelling bij uw kind voorkomen, reserveer de kinderfietsen dan al van tevoren.

U kunt fietskaarten verkrijgen bij onze receptie of u kunt een van de onderstaande routekaarten afdrukken.

Download onderstaande fietsroutes (pdf)

Fietsknooppunten Steenbergen

Fietsknooppunten Bergen op Zoom

Fietsknooppunten Willemstad

Fietsknooppunten Essen (B)

Tarieven 2024