Kano huren

vaar met onze kano's over de Steenbergse Vliet

Kano huren

Camping & Chaletparc De Uitwijk is uniek gelegen aan de Steenbergse Vliet. De rivier bergt een grote diversiteit aan natuurschoon, zowel in als op het water. Om dat alles te ontdekken kunt u bij ons een kano huren. Als u met een van onze Canadese kano’s vertrekt vanaf het haventje tegenover onze pannenkoekenboerderij peddelt u een geheel nieuwe wereld in. Neem een picknickmand mee met alles wat u een hele dag nodig hebt en voel u vrij in harmonie met de omgeving. Want op het water valt nog veel te ontdekken en te genieten.

De Steenbergse Vliet

Stroomafwaarts vaart u door het moerassige natuurgebied de Steenbergse Vliet, dat in beheer is bij Natuurmonumenten. Het gebied is niet toegankelijk voor bezoekers, maar u kunt zeker de vele verschillende vogels horen als u er met de kano doorheen vaart. Wellicht herkent u de roep van de bruine kiekendief of ziet u een rietzanger dalen na zijn zangvlucht.

Stroomopwaarts peddelt u in de richting van Steenbergen, waarbij u kunt kiezen om via het havenkanaal naar de Steenbergse jachthaven te gaan of verder te varen naar Bovensas.

Ongeacht hun bestemming, telkens wanneer gasten terugkeren van een kanotocht blijken zij verrast te zijn door de innemende schoonheid van de Steenbergsche Vliet.

Wat kost een kano huren?

Camping & Chaletparc De Uitwijk verhuurt Canadese kano’s, het model dat veel mensen kennen als een indianenboot. U kunt de kano huren per dagdeel. De prijs per dagdeel is € 22,50.

U vertrekt tegenover onze pannenkoekenboerderij in het haventje van De Heen, uiteraard na een korte instructie.

Combineer een kanotocht met een heerlijke pannenkoek en u hebt een gezellig en actief programma voor familiefeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Tarieven 2024