Vergaderen

in een historische ambiance

Vergaderen in het “Wagenhuys”

Op het erf van de monumentale, 17e-eeuwse boerderij “de Uytwijck” hebben de bijgebouwen allemaal een nieuwe functie gekregen. Zo is het voormalige “Koetshuys” verbouwd tot een sfeervolle pannenkoekenboerderij en is het oude “Bakhuys” ingrijpend gerestaureerd om er als vanouds brood te bakken, maar ook om er workshops in te geven. Ook het 18e-eeuws “Wagenhuys” is gerestaureerd en in de oude luister hersteld om er in een historische ambiance te vergaderen of te gebruiken als trouwlocatie.

Historische ambiance

Vergaderen in het “Wagenhuys” is mogelijk met gezelschappen tot dertig personen. U hebt daarbij de beschikking over wifi, een beamer, een projectiescherm en een flip-over. Wilt u het “Wagenhuys” gebruiken als trouwlocatie, dan is een opstelling tot maximaal veertig personen mogelijk. De inrichting van het “Wagenhuys” en de ligging aan een nostalgisch pleintje omzoomd door bomen, creëert die historische ambiance die uw trouwdag tot een werkelijk onvergetelijke dag maakt.

Behalve voor trouwerijen en vergaderingen is het “Wagenhuys” eveneens een uitstekende locatie voor teambuilding-activiteiten, eventueel in combinatie met een workshop in het “Bakhuys”.

Tijdens open dagen worden o.a. films over de geschiedenis van De Heen geprojecteerd. Bijzonder is de documentaire over de restauratie van de houtbakoven. Deze is op afspraak te bekijken.

Het “Wagenhuys” kunt u per dagdeel huren.