De Uitwijk: rustige familiecamping

Op zoek naar een zorgeloze tijd met familie, kinderen of vrienden in een rustige familiecamping? Dan is Camping De Uitwijk de perfecte keuze. Veel ruimte en allerlei fijne voorzieningen voor jong en oud. Kinderen voelen zich in hun element in de kinderboerderij, aan de een speeltuin met hangbrug, klauterrek en glijbaan, volleybalveld, voetbalveld, jeu de boulesbaan en een overdekt jeugdhonk met o.a. tafeltennis en tafelvoetbal, enz.. Een rustige familiecamping voor iedereen dus!

Het hele seizoen lang worden er op deze rustige familiecamping leuke activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatiebegeleider(s): van knutselen en schilderen tot een compleet zeskamp. Maar ook de ouders zullen zich niet vervelen, ook voor hen worden regelmatig aangename dingen georganiseerd. Vlakbij Camping De Uitwijk bevind zich Benedensas. Benedensas is niet alleen een cultuurhistorisch monument, maar het is ook opgenomen in het netwerk van Brabantse Natuurpoorten als vertrekpunt van fiets- en wandelroutes in het omringende gebied.

De Uitwijk: rust, natuur, recreatie en comfort

In deze rustige camping verblijf je op ruim bemeten standaard-, comfort-, seizoens- of jaarplaatsen, compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Ook kunt u bij ons een trekkershut of één van onze luxe chalets huren of kopen, volledig ingericht voor 4 of meer personen.

Camping de Uitwijk biedt u dus exact waarnaar u op zoek bent. Vergeet eens lekker die dagelijkse sleur en kom genieten van een onvergetelijk en deugddoend verblijf in deze verzorgde en bovenal rustige camping, op de grens van Brabant en Zeeland, verscholen tussen land en water, met zicht op grasgroene akkers, en vlakbij een pittoreske jachthaven.

Camping De Uitwijk leent zich ook perfect voor een onbekommerd weekendje weg, met een bijna eindeloos aanbod ontspanningsmogelijkheden in de omgeving (de Steenbergse Vliet, het Grevelingenmeer, natuurgebied de Dintelse Gorzen, fiets- wandel- en watersportmogelijkheden, enz..). In en rondom deze rustige camping is alles mogelijk!

Meer weten?

U zou graag meer weten over de mogelijkheden op deze rustige familiecamping? Meteen al een (seizoens)plaats reserveren Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen, wij helpen u met plezier verder bij al uw vragen of wensen!