Kamperen in Brabant: rust, groen en comfort in de Uitwijk!

Op Camping, Chaletparc, Pannenkoekenboerderij De Uitwijk staan rust, ruimte, natuur en ontspanning centraal. Op de grens van Brabant en Zeeland, tussen land en water, grasgroene akkers, en op een boogscheut van de jachthaven aan de Steenbergsche vliet. Eenmaal je gekozen hebt om te kamperen in Brabant in De Uitwijk, wil je gegarandeerd nooit meer weg!

Ga kamperen in Brabant en vergeet even al uw zorgen! Kies voor een deugddoend verblijf met vrienden, familie of collega’s in camping De Uitwijk, in het midden van een unieke natuurpracht! Een heerlijk rustig en verzorgd park voor families met kleine kinderen maar ook voor senioren.

Op De Uitwijk kun je kamperen in Brabant in ruime standaard-, comfort- en jaarplaatsen, compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien (water, electriciteit, enz.). Alle plaatsen zijn ruim bemeten. Ook kunt u bij ons een trekkershut of één van onze luxe chalets huren of kopen, volledig ingericht voor 4 of meer personen.

Camping De Uitwijk: rustig of actief kamperen?

Camping de Uitwijk is gelegen aan de kleine rivier de Steenbergse Vliet, meteen naast een jachthaven wat het tot de ideale uitvalsbasis voor zij die van vissen, kanoën of andere watersporten houden. Niet alleen natuurliefhebbers maar dus ook de actieve sportievelingen komen hier tijdens het kamperen in Brabant aan hun trekken!

Fietsen en wandelen

Onmiddellijk verbonden met diverse fiets- en wandelroutes, kun je vanuit Camping De Uitwijk meteen de prachtige omgeving gaan verkennen. Kaarten zijn altijd verkrijgbaar bij de receptie. Wij raden het absoluut aan uw auto eens te laten staan en uw vakantie kamperen in Brabant volledig tot zijn recht te laten komen! Mocht u geen fiets (bij) hebben dan zijn ook deze te huur op onze receptie!

Watersporten

Amper een klein kwartiertje van de camping vandaan vind u het Grevelingenmeer, het mekka voor windsurfen, zeilen, kite-surfen en andere watersporten. U kunt hier indien gewenst een surf- of zeilcursus volgen maar het ganse recreatiegebied de Grevelingen is er ook voor de zwemmers en beschikt over vele kleine strandjes. Zo zie je maar, op Camping De Uitwijk kun je kamperen in Brabant niet zomaar kamperen noemen. Je kunt letterlijk alle kanten op!