Kinderen

uw kinderen hebben bij ons de ruimte

Kinderen

Als u met uw gezin kiest voor een kampeervakantie, dan moet het zeker voor de kinderen een feest zijn. Op Camping & Chaletparc De Uitwijk vind je als kind volop ruimte om actief bezig te zijn in de buitenlucht. Ben je moegespeeld in de speeltuin op de camping, dan kun je weer op adem komen bij de dieren in het kinderboerderijtje. Je kunt jezelf natuurlijk ook belonen met een ijsje op het terras van de pannenkoekenboerderij.

Spelen

In het speeltuintje vinden de kinderen genoeg leuke toestellen, zoals een wip, een schommel en een glijbaan. De hangbrug en het klauterrek dagen ze wat meer uit. Een speeltuin is fijn als je buiten wilt spelen, maar ook voor de binnenspelers hebben we genoeg te doen. In het gezellige jeugdhonk kunnen ze uren plezier hebben met tafeltennissen en tafelvoetbal. In het jeugdhonk kunnen ze ook meedoen met de leuke activiteiten die onze enthousiaste recreatiebegeleiders bedenken. De kinderen die van knutselen en schilderen houden, zullen hier vaak te vinden zijn.

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij wonen zoveel verschillende dieren, dat er voor iedereen wat te beleven valt. De allerkleinsten zullen zich op hun gemak voelen bij de cavia’s, de konijnen en de poesjes. De grotere kinderen raken waarschijnlijk gehecht aan de geitjes en de ezeltjes. Jammer dat je ze niet mee naar huis kunt nemen aan het einde van de vakantie.

Minigolf

Gezellig samen minigolfen of jeu-de-boulen is plezier voor het hele gezin. De minigolfbaan ligt bij de pannenkoekenboerderij, naast de kinderboerderij en de speeltuin. Sticks en bal zijn tegen een geringe vergoeding op de receptie verkrijgbaar. Ook de jeu-de-boulesbaan ligt bij het pannenkoekenrestaurant.

Extra’s

Wilt u eens wat anders dan wandelen, volleyballen of tafeltennissen, wilt u meer genieten van de heerlijke ruimte en de prachtige omgeving van Camping & Chaletparc De Uitwijk dan kunt u er met een kano of fietsend op uit trekken. Bij de receptie kunt u kano’s en fietsen huren. Bij Jachthaven de Schapenput kunt u bovendien een elektrisch aangedreven sloep (fluistersloep) huren om daarmee de omgeving te verkennen.

 

Bekijk de speeltuin en minigolf in 360º