Laatste Nieuws

volg de laatste nieuwtjes hier

Laatste Facebook Nieuws

Met ingang van 15 maart is ons restaurant in de weekenden weer geopend : Vrijdag vanaf 17 uur Zaterdag en zondag vanaf 12 uur Naarmate het seizoen..

16 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Zaterdag 26 januari vanaf 11.00 uur, is het Bakhuys weer geopend! Wij demonstreren het stookproces van de houtbakoven en het bereidingsproces..

34 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok/Sous chef *die ervaring heeft met à la carte, lunch en buffetten *zelfstandig kunnen werken..

0 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Wegens einde seizoen is ons restaurant gesloten tot medio maart. Voor reserveringen vanaf 25 personen kunt u altijd op afspraak terecht Graag..

11 vind ik leuks, 2 reacties2 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Camping,Chaletpark & Pannenkoekenboerderij De Uitwijk

Vandaag vanaf 11.00 uur, is het Bakhuys weer geopend! Wij demonstreren het stookproces van de houtbakoven en het bereidingsproces van meel en..

21 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Aanstaande zaterdag, 27 oktober vanaf 11.00 uur, is het Bakhuys weer geopend! Wij demonstreren het stookproces van de houtbakoven en het bereidingsproces..

12 vind ik leuks, 2 reacties3 maanden geleden

Openingstijden restaurant : Vrijdag vanaf 17 uur geopend Zaterdag en Zondag vanaf 12 uur geopend Met ingang van 3 december wegens einde seizoen..

9 vind ik leuks, 1 reacties4 maanden geleden