Camping de Uitwijk: standaard-, comfort- en seizoensplaatsen

Op zoek naar een seizoensplaats in een camping waar rust, natuur en comfort centraal staan? Dan bent u in Camping, & Chaletparc  De Uitwijk aan het juiste adres. Deze perfect uitgerust en verzorgde camping is gelegen op de grens van Brabant en Zeeland, tussen land en water, grasgroene akkers, en op een boogscheut van de jachthaven aan de Steenbergse vliet.

U kunt op onze camping verblijven op toeristische plaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. Camping de Uitwijk is een echte familiecamping met alle faciliteiten die een moderne camping zich kan wensen. Eenmaal gekozen voor De Uitwijk, wil je gegarandeerd nooit meer weg (of kom je beslist terug)!

Standaardplaatsen en comfortplaatsen

Alle plaatsen in camping de Uitwijk, dus uiteraard ook de seizoensplaatsen, zijn ruim bemeten en voorzien van alle nodige comfort (elektra, watertappunten, enz.). We maken onderscheid in standaard- en comfortplaatsen. De standaardplaatsen zijn ruim bemeten en beschikken over 4 ampere stroom Voor wie net dat tikkeltje meer luxe had gewenst zijn er de comfortplaatsen (waartoe ook de seizoensplaatsen behoren) die uitgerust zijn met een eigen watertappunt, kabel-tv, 10 ampere electra en een eigen rioolaansluiting.

Seizoensplaatsen

Zij die het hele seizoen lang (april-oktober) van de de prachtige camping “De Uitwijk” en zijn omgeving willen genieten hebben we speciale prijsaanbiedingen. De seizoensplaatsen zijn gebaseerd op comfortplaatsen.

Een seizoensplaats in Camping de Uitwijk biedt je veel meer dan enkel een standplaats alleen. Het park is echt prachtig verzorgd aangelegd, en ook de omgeving is van een unieke schoonheid. Omringd door natuur en met een schat aan recreatiemogelijkheden zal je je op vakantie op een seizoensplaats hier zeker nooit vervelen!

Seizoensplaatsen zijn er in alle soorten en maten maar u beschikt altijd over een oppervlakte van minstens 100m2. Er is volledige beschutting (half-schaduw of volledig zon)

Bent u geïnteresseerd en wil u meer weten over de mogelijkheden voor seizoensplaatsen in camping De Uitwijk? Meteen al een seizoensplaats reserveren? Neem dan spoedig contact met ons op, wij helpen u bij al uw vragen of wensen!