Occasions op onze Camping

hieronder de huidige occasions die op ons campingpark worden aangeboden

Nieuw!!! Chalet mobil home

Dit chaletmobilhome, IRM type Classic 9.40 x 4 meter heeft een schuine kap waardoor het in de keuken/woonkamer de gezelligheid krijgt van een bungalow.

De woonkamer heeft een zithoek en aparte eethoek. Er zijn twee slaapkamers waarvan er 1 in gebruik is als “televisiekamer”. In de andere slaapkamer staan 2 bedden van 80×190 cm, een garderobekast en een toilettafeltje met spiegel. In de badkamer is een douchecabine en wastafel met opbergruimte. Het toilet is gescheiden van de badkamer.

Er is veel kastruimte in de keuken alsmede een 4-pits gaskomfoor, magnetron en koelkast.

In de verkoop zijn inbegrepen alle meubels op de foto’s plus het vloerkleed in het zitgedeelte.

Vraagprijs € 8.000.-

Chalet mobil home

Dit chaletmobilhome heeft een schuine kap, waardoor het in de keuken/woonkamer de gezelligheid krijgt van een bungalow. 

De woonkamer beschikt over een zithoek met TV en aparte eethoek, een slaapkamer met 2 bedden van 80×190 cm en een slaapkamer met 1 bed van 140×190 cm. De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot 2-persoonsbed. Het toilet is gescheiden van de badkamer. In de badkamer is een douchecabine en wastafel met opbergruimte. De ouderslaapkamer heeft een garderobekast. 

De keuken heeft veel kastruimte en is voorzien van een 4-pits gaskomfoor, magnetron en nieuwe koelkast. In maart 2018 is er een nieuwe CV-ketel geplaatst. 

Door de grote vlonder/terras en brede toegangsdeuren is de caravan toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De deuren naar toilet, bad-, en slaapkamers zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Vraagprijs € 19.995