Sanitair

ruim opgezet luxe verwarmd sanitairgebouw

Sanitair

Het sanitair op Camping & Chaletparc De Uitwijk is uitstekend. U vindt in het luxe, verwarmde sanitairgebouw alle comfort op het gebied van sanitair. Zo kunt u altijd gratis warm douchen zonder dat u steeds muntjes moet halen. Via de touchscreenbediening bent u gedurende zeven minuten verzekerd van lekker warm water. Voor mindervaliden zijn er veilige, ruim bemeten sanitaire voorzieningen, bestaande uit een aangepaste was- en doucheruimte. Verder kunt u via de hoofdingang de toiletten, de wasgelegenheden, wastableaus en wascabines bereiken.

Kindersanitair

Om het de zelfdoeners onder de kinderen tegemoet te komen hebben wij speciaal kindersanitair geïnstalleerd. Dat is vrolijk gekleurd en ziet er aantrekkelijk uit. Het kindersanitair is op een kindvriendelijke hoogte aangebracht, zodat de kids gemakkelijk overal bij kunnen. Wij verwachten wel dat kleine kinderen begeleid worden door één van de ouders. Om u de verzorging van uw baby extra gemakkelijk te maken is er bovendien een babyroom ingericht.

Wasruimte

Via een aparte ingang aan de rechterzijde van het sanitairgebouw is de wasserette toegankelijk. De wasmachine en droger werken wel op munten. Deze munten en het waspoeder kunt u bij de receptie verkrijgen. Aan de linkerzijde van het sanitairgebouw bevindt zich ook een verlichte vaatwasruimte.

Hygiëne vinden we zo belangrijk, dat we het sanitair minstens tweemaal per dag schoonmaken. Het spreekt vanzelf dat er altijd toiletpapier, desinfecterende handzeep en handdoekjes aanwezig zijn.