Zwembad + Sauna

neem een duik of geniet van onze sauna

Zwembad en peuterbadje

Om onze gasten nog meer comfort te bieden tijdens hun verblijf op Camping en Chaletparc De Uitwijk hebben we in 2017 een verwarmd zwembad en een verwarmd peuterbadje aangelegd. Zwembad en peuterbadje zijn vrij toegankelijk voor al onze gasten. Het zwembad heeft met zijn afmetingen van tien bij vier meter ruimte genoeg voor iedereen en is gemakkelijk toegankelijk. Je kunt er waterspelletjes doen of gewoon lekker relaxen. Het zwembad is met een diepte van 1,40 meter prettig om op een rustig moment baantjes te zwemmen.

Ruimte genoeg voor iedereen

Het peuterbadje meet vier bij vier meter en heeft een diepte van 30 centimeter, dus is er ruimte genoeg voor veel speelplezier van de kleintjes. Zwembad en peuterbadje zijn goed afgescheiden van de rest van de camping, zodat u altijd goed overzicht hebt. We hebben een aantal comfortabele ligstoelen bij het zwembad geplaatst, zodat u uw kinderen goed in het vizier kunt houden, want bij het peuterbadje moet u wel zelf toezicht houden op uw kinderen.

Bij het zwembad vindt u alle faciliteiten. Zo zijn er een kleedruimte, toilet en buitendouche aanwezig. Duiken is niet toegestaan.

Sauna

Wilt u even tijd voor uzelf ? Onze privésauna bezorgd u pure ontspanning. De sauna is te huur voor max. 6 pers. en heeft toegang tot ons buitenbad (zwemkleding verplicht).