De Uitwijk: camperplaats in Zeeland voor rust, natuur en comfort

Op zoek naar een camperplaats in Zeeland waar je ongestoord kunt genieten van een zorgeloze vakantie of een deugddoend weekendje weg met familie, kinderen of vrienden? Camping & Chaletpark De Uitwijk, gelegen op de grens van Brabant en Zeeland, verscholen tussen land en water biedt ruime standaard-, comfort- en jaarplaatsen die van alle comfort zijn voorzien.

Camping de Uitwijk biedt u precies waarnaar u op zoek bent: rust, natuur, comfort, de nabijheid van recreatiemogelijkheden, enz… Laat eens lekker alle dagelijkse sleur voor wat ze is en kom uitgebreid genieten van een verblijf op deze prachtige camperplaats in Zeeland!

Camping en Chaletparc De Uitwijk is een camperplaats in Zeeland die zowel gezinnen met kleine kinderen zal aanspreken (Kidsclub, minigolfen, kinderboerderij, speeltuin, …), alsook senioren. Deze camperplaats biedt een aantal vaste plaatsen, maar tevens voldoende trekkersplaatsen. Er zijn ook trekkershutten en luxe chalets die je kunt huren. Deze camperplaats in Zeeland is volledig omringd door natuur en groen, hier komt iedereen,jong en oud, gegarandeerd tot rust!

Camping De Uitwijk leent zich ook perfect voor een onbekommerd weekendje weg, met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden in de omgeving. Wandelen, fietsen, watersporten, of de lokale fauna en flora verkennen: tijdens een verblijf op onze camping kun je alle kanten op!

Interesse?

Graag wat meer info over de diverse mogelijkheden en/of prijzen voor deze camperplaats in Zeeland? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Fietsen

Voor fietsers biedt het fietsknooppuntennetwerk eindeloze mogelijkheden om mooie fietstochten te plannen in Brabant en Zeeland. Geniet van het ‘nieuwe’ polderlandschap en de ‘oude’ zandgronden. Het kan allemaal vanaf Camping & Chaletparc De Uitwijk.

Wandelen

Voor wandelaars ligt het gebied van de Dintelse Gorzen en de Slikken van de Heen als het ware om de hoek. Via het bruggetje bij de sluizen van Benedensas komt u in dit natuurgebied tussen de grote grazers terecht. Maar ook wandelend over de dijken rondom De Heen kunt u van veel moois genieten.

Camping de Uitwijk: watersporten

Een kleine 15 minuten met de wagen vanuit onze camping kom je terecht bij het fonkelende Grevelingenmeer, vooral bekend om zijn ruime watersportmogelijkheden (wind- en kitesurfen, zeilen, enz.). Volg een surf- of zeilcursus of doe het wat rustiger aan en ontspan een heerlijk middagje aan een van de vele kleine strandjes rond het meer.